miercuri, 20 septembrie 2017

Eu sunt Femeie - Maria Cristiana Tudose ( recenzie )

De atâtea ori m-am întrebat cum o fi oare această carte, dar niciodată nu găseam un colţ de imaginaţie să pot compune o poveste după copertă şi titlu. 

Deci, Eu sunt Femeie este despre dragoste, dar mai ales despre suferinţa din dragoste. Maria Cristiana Tudose  scrie frumos, sensibil şi feminin. 

Bineînţeles, povestea este din vremurile noastre, deşi sună ciudat ... dragostea virtuală face furori se pare. Aşa începe totul şi în cartea de astăzi, cu nişte conversaţii pe mIRC şi câteva întâlniri virtuale. 

Firul narativ cuprinde cadre din copilăria autoarei, în contextul căreia povesteşte despre străbunica Elena - o femeie care şi-a pus amprenta în dezvoltarea ei.  
O altă femeie despre care Maria vorbeşte cu drag este mama ei. De la amandouă a învăţat cum să fie Femeie şi, mai ales, cum să fie puternică. 

Mai departe, ce se întâmplă cu povestea de dragoste începută virtual nu vreau să vă spun, vă dau doar un indiciu... cu cât se cunosc mai bine şi cu cât trece timpul mai mult..cu atât lucrurile devin mai complicate. 




Ce se mai spune despre carte:
Se cunosc online, fiecare in spatele unui ecran. Ea in Italia, el in Romania. Ceea ce parea initial un amuzament se transforma intr-o iubire virtuala. Se indragosteste inainte de a-l vedea. Ii cucereste inima, sufletul si trupul. Ce se intampla insa atunci cand relatia virtuala se transforma in una reala, iar pentru dragoste ramane sa lupte doar unul dintre ei?

Un roman ce prezinta etapele din viata unei femei, povestite prin prisma a trei generatii pe care le uneste arta de a fi femeie - de a fi si a iubi. O lectura ce se transforma intr-un bilet de calatorie in timp. O poveste sincera despre iubire, speranta si cautarea de sine. 

Despre autoare

Maria Cristiana Tudose este o tanara autoare nascuta la Ploiesti, stabilita in Italia. A inceput sa scrie din dorinta de a-si vindeca sufletul, ocupatie ce a devenit pasiune si remediu. Dupa sase ani, pagina sa „Eu sunt femeie” a reusit sa ajunga la inimile a sute de mii de femei din intreaga lume.


Fragment din cartea: Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

„Mi-a spus mama intr-o dimineata: „Tu ai nevoie de un barbat rabdator, care sa te iubeasca cu adevarat. Evita oamenii fara un tel in viata, evita barbatii care promit prea multe desi faptele lor lasa de dorit. Tu poti si vei face totul singura, iar asta sperie pe oricine. Doar barbatul potrivit va ramane, te va sustine si iti va darui linistea de care ai nevoie. Draga mea, tu esti o furtuna si putini barbati stiu cum sa te calmeze”.


Dacă v-am făcut curioşi, găsiţi cartea pe Libris.ro 


Alte informaţii
Cod: BSL978-00000-002
An aparitie: 2016
Categoria: Literatura Romana
Editie: Necartonata
Editura: BESTSELLER
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 258

Această recenzie a fost posibilă cu ajutorul Libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Zi tare, să te-auzim!